Dongguan Litian Hardware &Electrical Co.,Ltd

Διαδικασία σχηματισμού και απομάκρυνσης των συνδετήρων

Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-06-10 11:23:39  Hits: 26

        Ως κοινό μέρος στην καθημερινή ζωή, οι συνδετήρες χρησιμοποιούνται ευρέως. Η ποιότητα παίζει βασικό ρόλο στη χρήση των συνδετήρων. Το Burr θα επηρεάσει άμεσα την ποιότητα των συνδετήρων. Πώς σχηματίζονται τα σφήνα; Πώς απαλλαγείτε από αυτό το σάλιασμα; Τα Litian Hardware Fasteners σας λένε τα σχετικά προβλήματα με βάση την εμπειρία.


Τι είναι τα σφήνα στερέωσης;
Το Burr είναι ένα μικρό πράγμα, αλλά επηρεάζει άμεσα την ποιότητα του προϊόντος, κάνοντας ένα καλό προϊόν να μοιάζει με " ελαττωματικό προϊόν. " Τα σφήνα στερέωσης είναι μικροσκοπικά μεταλλικά σωματίδια στην επιφάνεια στερέωσης που ονομάζουμε σάλτσα.


Πώς σχηματίζονται τα σφήνα;
Όταν σχηματίζεται συνδετήρας κατά την κοπή, λείανση, άλεση και άλλη παρόμοια επεξεργασία τσιπ.


Μέθοδοι για την αφαίρεση των γλωττίδων των συνδετήρων
Προκειμένου να βελτιωθεί η απόδοση και η διάρκεια ζωής του συνδετήρα, είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε το γλουτό του συνδετήρα πριν χρησιμοποιήσετε το συνδετήρα. Οι συνδετήρες είναι συνήθως χρησιμοποιούμενα μέρη σε μηχανικό εξοπλισμό και είναι επίσης σημαντικά μέρη, επομένως η επιφάνεια, η αιχμηρή γωνία και η άκρη πρέπει να επιτυγχάνουν εξαιρετικά υψηλή καθαρότητα μετάλλων. Οι κύριοι τρόποι για την αφαίρεση των γλουτών είναι: παραδοσιακή μηχανική διαδικασία, λείανση, στίλβωση και άλλες διαδικασίες με διαφορετικούς βαθμούς αυτοματισμού.


Μια χημική διαδικασία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση του σφυρηλάτησης του συνδετήρα, έτσι ώστε η ποιότητα του συνδετήρα να μπορεί να διασφαλιστεί καλύτερα και ο συνδετήρας να μπορεί να εμποτιστεί σε πολλαπλά δοχεία με τη σειρά του, ένα από τα οποία περιέχει διάλυμα CULLYGRAT. Η απλή επεξεργασία εμποτισμού θα αφαιρέσει όλα τα σάλτσα, θα κάνει την επιφάνεια του τεμαχίου λεία και λεία και θα φέρει πρωτοφανή υψηλή ποιότητα στους χρήστες. Το CULLYGRAT δεν είναι μόνο φιλικό προς το περιβάλλον αλλά και εξοικονομεί πολύ κόστος παραγωγής και προσωπικού.

Προηγούμενος: Ποιες είναι οι προ...

Επόμενο: Διαφορά μεταξύ κα...